Grafisch ontwerp

Spelbord voor 11.11.11

Grafisch ontwerp en uitwerking van het spelbord "Armoede op het Spel" voor de derde graad van het secundair onderwijs. Het centraal thema van de workshop zijn de Millenniumdoelstellingen.

Verschillende groepjes leerlingen gaan zich verdiepen in de Millenniumdoelstellingen. Ze worden expert in één van de doelen en gaan op weg naar een bijeenkomst van de regeringsleiders in New York. Slechts 1 groepje zal de bijeenkomst op tijd kunnen bereiken en daar aan het woord kunnen komen. Het komt er dus op aan om de juiste stukjes weg te verdienen. Maar er zijn hindernissen onderweg ... en de tijd loopt!

Er is onder andere een groot spelbord ontworpen van 2 bij 2 meter met recto / verso kaartjes die de route naar de bijeenkomst van de regeringsleiders in New York verbergen. Het spelbord had grote afmetingen en werd daarom gedrukt op brandvertragend doek zodat men het eenvoudig kan oprollen en meenemen. Heel handig in gebruik en onderhoudsvriendelijk!

ontwerp spelbord armoede op het spel noord zuid 11.11.11

Wat bieden we u aan

Graphic design

Ontwerp van uw logo, huisstijl, naamkaartjes, briefpapier, folders, catalogi, advertenties, ... Kortom, alle offline communicatie.


Meer info over grafisch ontwerp

Webdesign

Ontwerp van uw website in html/css, SEO optimalisatie, CMS websites voor eigen beheer, nieuwsbrieven, online enquêtes, ...


Meer info over webdesign

UX/UI design

Ontwerp van wireframes, visual designs, storyboards, lay-out, sitemaps, prototyping, mock-ups, ...


Meer info over UX/UI design

Product Design

Industrieel ontwerp, productontwerp, ontwerp van spelborden, meubelontwerp, ...


Meer info over product design