Branding

Webdesign

Het Ondernemerscentrum Roeselare wou via een informatieve website op zoek gaan naar zelfstandige uitbaters voor het pas vernieuwde Trefpunt in het Huis van de Voeding.

Het Trefpunt Roeselare is een volledig uitgeruste en modern ingerichte horecazaak die plaats biedt aan 80 personen. Na finetuning en goedkeuring van de klant werd de onepage website opgebouwd in html/css. Alle info over het nieuwe Trefpunt Roeselare staat op 1 pagina. Het menu bovenaan laat u toe om snel door te klikken naar het deel waar er interesse voor is.

De foto's van het interieur zijn te bekijken met een slider die je zelf kan verschuiven. Zoals bij alle nieuwe projecten, is er bij deze website ook extra aandacht geschonken aan de mobiele versie: de website is volledig responsive. Ondertussen heeft men met behulp van de website een Smaakmaker gevonden!

ontwerp website ondernemerscentrum roeselare trefpunt

Wat bieden we u aan

Graphic design

Ontwerp van uw logo, huisstijl, naamkaartjes, briefpapier, folders, catalogi, advertenties, ... Kortom, alle offline communicatie.


Meer info over grafisch ontwerp

Webdesign

Ontwerp van uw website in html/css, SEO optimalisatie, CMS websites voor eigen beheer, nieuwsbrieven, online enquêtes, ...


Meer info over webdesign

UX/UI design

Ontwerp van wireframes, visual designs, storyboards, lay-out, sitemaps, prototyping, mock-ups, ...


Meer info over UX/UI design

Product Design

Industrieel ontwerp, productontwerp, ontwerp van spelborden, meubelontwerp, ...


Meer info over product design