Branding

Webdesign te Menen

Website ontwerp voor Maxim Grimonprez te Menen.

Webdesign voor Maxim Grimonprez te Menen. Project met focus op mooie realisaties en SEO (zoekmachineoptimalisatie) op diverse trefwoorden. Doordat we de bezoekersstatistieken analyseren, kunnen we de website gericht verbeteren, aanpassen en uitbreiden voor een maximaal effect.

Maxim Grimonprez is een jong, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatwerk in massief hout en plaatmateriaal.

Uw keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, berging, dressing … wordt ontworpen door een interieurarchitecte en gerealiseerd door een vakman. Deze onderneming te Menen is namelijk het resultaat van twee gedreven mensen, Maxim en Fien, met een gezamenlijke liefde voor interieur en oog voor mooie dingen.

Contacteer ons gerust indien u meer wenst te weten over de mogelijkheden in webdesign projecten. Surf naar de website van Maxim Grimonprez uit Menen voor meer info. Men helpt er u graag verder met uw vragen.

webdesign menen
webdesign menen

Wat bieden we u aan

Graphic design

Ontwerp van uw logo, huisstijl, naamkaartjes, briefpapier, folders, catalogi, advertenties, ... Kortom, alle offline communicatie.


Meer info over grafisch ontwerp

Webdesign

Ontwerp van uw website in html/css, SEO optimalisatie, CMS websites voor eigen beheer, nieuwsbrieven, online enquêtes, ...


Meer info over webdesign

UX/UI design

Ontwerp van wireframes, visual designs, storyboards, lay-out, sitemaps, prototyping, mock-ups, ...


Meer info over UX/UI design

Product Design

Industrieel ontwerp, productontwerp, ontwerp van spelborden, meubelontwerp, ...


Meer info over product design